Klubi “Kosova 81” me lokacion në Bielefeld të Gjermanisë mbështet financiarisht Forumin Kosovar të Aftësisë së Kufizuar

FORUMI KOSOVAR I AFTESIVE TE KUFIZUARA

14 Aug 2018

Klubi “Kosova 81” me lokacion në Bielefeld të Gjermanisë, me përfaqësuesit, z.Sali Berisha, z.Naser Dermaku dhe z.Xhemajl Sinani, kanë mbështetur financiarisht Forumin Kosovar të Aftësisë së Kufizuar me shumën në vlerë 4000 Euro.

Duke shpresuar në bashkëpunim të mëtutjeshëm, Forumi Kosovar i Aftësisë së Kufizuar falenderon përzemërsisht Klubin Kosova 81.